Двубоят между "Лудогорец" и "Реал" (Мадрид) в София попадна сред петте задължителни двубоя в груповата фаза на Шампионската лига в материал на Лиам Хапе в блога на "Евроспорт".
Първото домакинство на дебютанта "Лудогорец" е срещу европейския шампион на 1 октомври на националния стадион "Васил Левски" в София.
"Да, "Ливърпул" срещу "Реал" (Мадрид) би трябвало да кърти, но група В също така предлага битката между Давид и Голиат, между единствените десетократни шампиони във футболната история, въоръжени до зъби с най-скъпите футболисти в света срещу унгарските герои /тук журналистът видимо бърка България и Унгария, надяваме се не от невежество, макар че и това не е изключено/, които се промъкнаха благодарение на героичните прояви на полеви играч като вратар", пише авторът, като по подобие на свои колеги в Англия бърка българския шампион с унгарски, пише Дневник.
"Въпреки че мачовете с "Ливърпул" ще са вълнуващи, настоящите шампиони можеха да бъдат тествани много по-сериозно в първата половина на турнира. Те имат много повече дълбочина в състава от завръщащите се на сцената "червени" и би трябвало да доминират над "Базел" и "Лудогорец", коментира той.