Активистите от фенклуба „Дунав завинаги“ проведоха турнири по футбол, плажен волейбол, тенис на маса в рамките на петия фенски събор, състоял се на комплекс „Новекс“ в Образцов чифлик.
Футболни шампиони станаха момчетата от „Отбора на събора“, които победиха на финала с 5:3 в напрегнат мач „Бесносините“. Трети се класира тимът на „Young firm“ /“Младата фирма“/, който заслужи и приза за феърплей.
Стилиян Гаев от „Бесносините“ стана пръв стрелец с 11 гола. Той и съотборникът му Христомир Ангелов бяха определени и за най-добри играчи. Димитър Чобанов се разписа като най-млад голмайстор, а баща му Свилен  заслужи признанието за най-красиво попадение.
Петобоят с бягане, скачане с чувал, целене на бутилки, прескачане на препятствия и плуване бе спечелен от Диян Димитров. Атракцията бе веднага след финалната дисциплина - плуването, когато всеки участник трябваше да изпие една ледена бира и да се провикне „Само“, за да получи дружен фенски отговор „Дунав“.
Съборът завърши с чудесно настроение, след като стана ясно, че любимият отбор бие „Черноморец“ /Бяла/ с 6:0 на стадиона в Аксаково.