Любимият на поколения български зрители комик Георги Мамалев сменя амплоато. При това не с една определена роля, а със седем наведнъж.
Русенци ще могат да видят своя любимец на 2 септември, когато от 19 ч той ще представи на сцената във Военния клуб моноспектакъла, пожънал вече овации от Канада до Австралия „Какво става“.
Актьорът първо ще се появи като иманяр, влюбен в културно-историческите артефакти. След това публиката ще го види като лекар, смачкан от безкрайните здравни реформи и мечтаещ да лекува европейския пациент. Всеяден бизнесмен, също толкова всеяден политик са другите превъплъщения на комика. Особено впечатляващ е той като футболен запалянко на отбора „Ужас“ от Мамарчево, който разказва за възхода и падението на любимия си отбор, записал в историята си паметна среща със сборен отбор звезди в състав Роналдо, Роналдиньо, Стоичков, Марадона, сестрата на Марадона и Дейвид Бекъм с жена си. Накрая идва персонаж, в който мнозина ще разпознаят себе си - пациент, лекуван от седем доктори и въпреки това оздравява.
Сценарият е на Весел Цанков и Георги Мамалев, режисьор е Владлен Александров. Билетите с цени от 8,10 и 12 лева се продават в билетната каса на ул. „Калоян“24.