В разгара на август приключи петият сезон на най-голямата и щедра игра в Русе, организирана от най-добрия курорт по Черноморието и най-добрия вестник в Русе. По традиция Голямата лятна фиеста на „Утро“ и „Албена“ раздадоха десет олинклузив уикенда за двама и една вълшебна почивка при същите условия. Сега на късметлиите им предстои една чудесна ваканция в „Албена“, която този месец чества 45-ата си годишнина и по този повод е подготвила много изненади и подаръци на гостите си.
Няма по-голям подарък от този, който получавам от играта на „Утро“ и „Албена“, каза развълнувано Мария Ганева, която спечели едноседмична почивка в перлата на българското Черноморие точно на именния си ден. Тя е управител на семейна търговска фирма и ще сподели ваканцията със съпруга си.
В последната седмица бях много заета и не успях даже да пусна талончетата с отговорите от последната картинка на играта, но пък късметът бил на моя страна, щастлива е Мария, която удари джакпота с талона си от първия кръг на играта. След това разказа, че докато в четвъртък била в командировка в Букурещ партньорите й там я поздравявали за предстоящия й празник, но никой не подозирал, че всъщност „Утро“ и „Албена“ ще я изненадат точно така.
10-месечният Стамен пък ще преживее първата си среща с морето благодарение на късмета на татко му Димитър Йорданов. Правилно подреденият пъзел донесе на младото семейство уикенд в хотел „Панорама“. Димитър ръководи и работи в охраната на Централна кооперативна банка, а съпругата му Милка се грижи за малкия им син. Той вече започна да се опитва да стъпва, да казва думички и все повече да прилича на момченце, а не на бебе, разказва гордият и щастлив татко Димитър. Той всеки ден си купувал вестника и участва в игрите от първия ден, в който са започнали, но едва сега печели една от наградите.
С далеч по-успешно участие може да се похвали Румен Енчев, който за трета поредна година ще почива на море с „Утро“ и „Албена“.
Необяснимо ми е и на мен как се случи, но е факт - участниците са стотици, а морето си е мое, шегува се доказаният късметлия. Той признава, че опитали да почиват със съпругата си в Поморие, но трудно издържали на шумните туристи и хаоса в градчето. „Албена“ е единственият курортен комплекс, в който наистина можеш да си починеш и да се радваш на морето, категоричен е Румен. Всеки ден, когато отива на работа, секционният майстор във „Феникс“ минава покрай пазара и си вземал от РЕП-чето още топлия брой на „Утро“. Дори когато отсъствам от града, продавачката знае и ми пази брой, който след това си прочитам, пояснява Румен и допълва, че преди дни му се натрупала камара от 12 броя, които обаче го информирали за всичко, което се случва в града.
И така, завесата на петия сезон на Голямата лятна фиеста вече е спусната. Очаквайте нови предизвикателства и емоции идното лято.