Актьорът-готвач Ути Бъчваров е станал жертва на организиран обир. Тв-готвачът е назад с близо 50 хиляди лева, след като опитни крадци проникнали с взлом в едно от студията на фирмата на Нико Тупарев „Олд скуул", където се снима предаването „Бързо, лесно, вкусно". Те задигнали цялата му техника и оборудване. Апашите претарашили до сантиметър помещението, като взели дори тиганите, ножовете и металните купи на водещия.
Известният с ведър нрав и пиперливи закачки Бъчваров коментира, че апашите добре са познавали разположението на студиото. „Явно са успели да се справят бързо и успешно с алармата, защото винаги последният служител преди да си тръгне я пуска. Подозирам, че става въпрос за крадци, които обаче са били доста добре запознати с разположението на всичко в студиото. Все пак снимаме в „Красна поляна", това далеч не е едно от най-безопасните места в столицата. Потресен съм, никога не ми се е случвало нещо подобно", заяви пред "Всеки ден" Бъчваров, който в момента снима поредица летни предавания по морето. За щастие трите телевизионни камери, петте лаптопа и реквизита, които апашите са отмъкнали, са застраховани и готвачът все пак ще получи компенсация.

Близки до известния готвач го обвиняват в нехайство. „Така става, когато нямаш качествена алармена система или нехаеш за безопасността на имуществото си. Определено трябва да е по-внимателен", коментират те. Продуцентите на Ути обаче били силно притеснени дали ще успее да заснеме и монтира в срок обещаните десет предавания, които трябва да се излъчат в началото на септември. „Те хубаво ще му платят, но трябва време, за да се купят новите камери, стативи и компютри. Ще трябва доста да се озорим", коментират от екипа на кулинарното шоу.