Пет коли намачкаха ламарините си заради шофьори, които не познават града и излизат на главни улици, без да осигурят предимство на движещите се по тях.
В 13 часа три коли се намачкаха на кръстовището „Муткурова“-“Ангел Кънчев“. Шофьорът на фолксваген със софийска регистрация, който е идвал по „Муткурова“, явно не е видял знака „Стоп“ и взел на абордаж движещо се с предимство по „Ангел Кънчев“ рено. То отхвръкнало и се забило в задницата на паркиран на тротоара отсреща фолксваген, който пък съборил стоп колче пред него. За щастие единственият пострадал, при това леко, е шофьорът на реното, който е откаран в болницата с рана на главата.
Час по-късно още едно кръстовище бе затворено за кратко по същата причина. Карано от млада жена софийско ауди излзло от ул.“Мидия Енос“ срещу движещ се с предимство форд. Водачът на около 70 години опитал да спре, но му се изпречило бездомно куче и се забил в аудито. От удара старичкят форд почти се разпаднал, а шофьорът получил лека рана на главата, която спешните медици обработили на място. В аудито се е возело бебе, което останало невредимо при сблъсъка.