Как 100 000 лева променят живота на човека? С този въпрос пристигна в Русе Захари Бахаров, който няколко месеца по-рано пак бе в града, за да донесе куфарче с пачки на Калоян Петров - заварчик с късмет, спечеллил апетитната сума в играта „Национална лотария“.
„Беше съвсем обикновен ден, реших да заложа на няколко мача и заедно с това си купих билети на „Национална лотария“, третият се оказа печеливш. Не можех изобщо да повярвам в началото, чувството да спечелиш 100 000 е необяснимо“, разказа тогава Калоян и сподели, че с парите двамата с приятелката му ще си купят уютен апартамент в Русе. „Малък, но наш“, усмихваше се 30-годишният заварчик.
Сега Захари Бахаров гостува на приятеля си Калоян Иванов, за да види наред ли е всичко при него. Нещо повече - преди да иде на гости в уютния му нов дом, беше на роботното място на младия русенец. Нашумелият актьор дори влезе в ролята на заварчик, но все пак пролича, че по-добре се справя на сцената и пред камерата. Иначе откритата при инспекцията в Русе промяна зарадва и Бахаров, и екипа на „Национална лотария“ - Калоян и приятелката му са превърнали новия апартамент в истински уютно жилище и вече кроят планове за сватба.