Тризвездният хотел „Амелия“ в най-уютния български черноморски курорт „Албена“ донесе късмет на бизнеса - брокер на недвижими имоти и банков шеф ще почиват от 22 до 24 август благодарение на Голямата лятна фиеста на „Утро“ и „Албена тур“. Безпогрешно подредените снимки на хотела и точните отговори за местоположението и отличителните качества на „Амелия“, съчетани с томболата, определиха Валентина Чакърова и Радосвет Матеев за победители в този кръг на играта.
Спечелих уикенда в „Албена“, нали, бяха първите думи на Валя Чакърова, когато я потърсихме по телефона. Дамата призна, че от няколко дни имала предчувствие, че ще една от наградите ще бъде за нея и била убедена, че такова обаждане от „Утро“ ще има. Даже бях сигурна за часа, без да се занимавам с гадателство, шегува се късметлийката.
Била съм в „Албена“ преди 40 години, като дете, спомените ми са прекрасни, но все не намираме време да се върнем отново в тази черноморска перла, продължава Валя Чакърова. Тя всеки ден си купува „Утро“ и старателно събира картинките от пъзелите в различните игри. На работа ножичката ми не е много остра и затова когато се прибера у дома, мъжът ми оформя квадратчетата, разказва брокерката на недвижими имоти.
Тя ще отиде на море заедно със съпруга си Иван и със сигурност ще вземе 4-годишната си внучка Николета.
На мен „Утро“ ми помогна да откажа цигарите - замених задължителния фас с кафето с вестник, разкрива изключително интересният си метод за здравословнен живот шефът на един от клоновете на „Пощенска банка“ Радосвет Матеев. Това била причината той всеки работен ден да започва с чаша горещо кафе и вестник в офиса. Тъй като разполагал с всички броеве, на шега решил да се включи в лятната фиеста на „Албена тур“ и „Утро“.
Разбира се, че ще се възползваме от ваучера и ще сме щастливи да отидем в курорта, който се запази като семеен и спокоен, допълва Матеев. Той ще бъде заедно със съпругата си и 12-годишната си дъщеричка Цветелина, добре позната на спортната общественост с постиженията си в бадминтона.
За мен този уикенд е и своеобразен подарък за рождения ми ден, който отмина само преди седмица, признава Радосвет. Той е редовен участник и в тиражите на спортния тотализатор, но мотивът му е не толкова за печалбата, колкото за подпомагането на развитието на спорта в България.