Наско Сираков и Илиана Раева бяха нападнати от фенове на "Левски". Това алармира съпругата на легендарния футболист. Екшънът се разиграл снощи при представянето на книгата на Сираков във Велико Търново - "Наско Сираков-Единакът". На премиерата нахлули запалянковци на "Левски", които скочили на двамата и се държали доста арогантно. Ултрасите Сираков бързо разпознал, тъй като повечето от тях присъствали и на позорното разсъбличане на Ивайло Петев преди месеци на "Герена".

Раева разказа за неприятната случва във "Фейсбук", заявявайки, че феновете са използвали брутални лъжи по адрес на Сираков.

Изявлението на Илиана Раева:

Тази вечер беше направен брутален опит от ултраси на "Левски" да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт, който вече е с познат сценарий!

Във Велико Търново, на промоцията на книгата на Наско "Наско Сираков-единакът", семейството ни преживя пореден опит за дескридитиране и унижаване от страна на ултраси на "Левски"пристигнали от София "спонтанно"! Използвайки брутални лъжи по адрес и на двамата, снимайки срещата с апарат, се опитаха да предизвикат скандал и нажежат обстановката! Потресени търновци напускаха заведението.

Настояваме заснетият от самите тях материал да бъде пуснат от самото начало до край на обществеността в България, за да се чуят потресаващите въпроси към Наско, поведението на тези хора, чиято цел беше да предизвикат семейството ни! Аз бях атакувана по политическа линия, незнайно защо /напълно знайно/

Заявяваме, че ще излезем с отворено писмо до българската общественост и всички медии, във връзка с потресаващия и унизителен инцидент, и взетите от нас решения

Илиана Раева състезателка на "Левски"
-световен и европейски шампион, треньор на световни шампионки, треньор на бронзови медалистки от Олимпиадата в Атина 2004г

Наско Сираков футболист на "Левски"
носител на бронзов медал от световно първенство и голмайстор на "Левски" за всички времена, 11 пъти шампион с "Левски" като футболист и ръководител.

Благодаря на всички хора от В. Търново, които се отнесоха с уважение и внимание към нас!