Футболистите на „Аристон“ изненадващо завършиха 0:0 в домакинския си мач срещу „Бенковски“ /Бяла/. Момчетата на старши треньора Камен Симеонов играха през цялото второ полувреме с човек повече, защото Драгомир Драганов получи червен картон в 45-а минута, но така и не успяха да превземат вратата на отличния Мартин Милонов. Милонов бе и улеснен от еднотипните атаки на аристонци, които не спряха да се упражняват с центрирания от всички части на терена. На практика те не създадоха нито едно положение с пасове по земя, двойни или извеждащи подавания в коридор. Най-опасната им акция бе в последните минути, когато излязоха на два пъти сами срещу Милонов, като при втория шут топката се отби от напречната греда и тупна около голлинията. Част от момчетата в червено-черни екипи тръгнаха да празнуват гол, но съдията от Добрич Самед Амед даде знак играта да продължи.
Всъщност, въпросният Амед сбърка елементарно поне на 20 пъти и си навлече присмеха на зрителите. Той имаше пълните основания да отсъди дузпа за „Аристон“, но не реагира, а и асистентът му не сигнализира за нарушение. Дори и да бяха получили наказателен удар, домакините се представиха разочароващо и изиграха най-безличния си мач от началото на първенството.  
Момчетата от „Бенковски“ се бранеха храбро, изцедиха последните си сили, на моменти изпадаха в глуха защита, но поне заради себераздаването си напълно заслужиха да си тръгнат с точка.
„Аристон“: Ваизов, Н. Николов /Й. Иванов/, Панов, Г. Иванов, Жечев, Юмер, Т. Иванов /Ан. Кирилов/, Кабаев /Върбанов/, Димов, Караосман, Систов.
„Бенковски“: Милонов, Матеев, Джарнавлиев, Дамянов /Брашнаров/, Лазаров, Брайнов, Божанов, Стойчев, Н. Иванов, Петров /Бориславов/, Драганов.