Младо момче се хвърли от 6 етаж в бл.11, вх.Е в „Дружба 3“ в сряда в 7.07 часа сутринта. Съсед, които живее над апартамента, от който е скочило момчето, в това време бил на терасата си. Чул необичаен шум, надвесил се от терасата и видял на земята да лежи мъж. Последвал сигнал на тел. 112 и машината се задвижила.
Дошлият екип на Спешна помощ само констатирал смъртта, а полицията установила, че жертва на трагедията е 21-годишният Н.Н., регистриран като наркоман.
Момчето живеело в „Чародейка“ заедно с по-малките си брат и сестра. Дните им били изпълнени с мизерия - баткото нямал работа, бащата се отдал на алкохола, а майката заминала на гурбет в Гърция и повече не се видяла. Н.Н. посегнал към дрогата, пристрастил се и идвал редовно да купува дози от блока в „Дружба 3“, където живеел местен дилър. Преди 4 месеца обаче търговецът на дрога бил вкаран в затвора, а Н.Н. потънал в дългове и стигнал дъното. Във вторник през нощта разбил вратата на апартамента на дилъра и преровил жилището за скрити пари или наркотици. Когато разбрал, че няма да намери нищо, предпочел смъртта пред безизходицата.