Време е да си го върнем на “Лудогорец”. Заканата отправи вратарят на сръбския гранд “Партизан” Милан Лукач. “Гробарите” пристигат утре у нас за първи мач от III квалификационен кръг за влизане в групите на Шампионската лига. В сряда от 21,00 ч в Разград “Лудогорец” приема съперника си.

Двата отбора се срещнаха на същата фаза и преди година. Тогава с победи 2:1 в България и 1:0 насред Белград отборът на Стойчо Стоев продължи напред и така си осигури влизане в групите на Лига Европа. По-късно в този турнир “орлите” стигаха до 1/8-финал.

“На жребия съдбата ни даде шанс да си разчистим сметките с “Лудогорец” заради миналата година. Надявам се лошата серия на българския шампион да продължи още две седмици. След това нека бият който си поискат. Цялата игра на “Лудогорец” се върти около бразилеца Марселиньо. Освен това Златински и Кайсара заслужават внимание. Много са опасни. Не бива да забравяме и за останалите. В такива мачове може да блесне всеки, дори последната резерва”, обяви вратарят на “гробарите” пред “Вечерние новости”.

Той разкри, че при жребия си е пожелал да има нов сблъсък с “Лудогорец”.

“Като видях възможните съперници, веднага казах, че ще ни се паднат българите. Явно съм бил медиум. Не знам дали те са по-силни от миналото лято, но със сигурност ние сме. По-сплотени сме като отбор и имаме добри футболисти на всички постове. Със сигурност във втория мач в Белград “Лудогорец” ще го очава ад”, казва още стражът на “Партизан”.

От вчера в Разград са пуснати билетите за първия сблъсък между двата отбора. Цената за централната трибуна е 20 лв. За секторите “А” и “Б” пропуските са по 12 лв. За “В” са по 10, а за “Д” - по 8 лв.