Двубоят в Горна Оряховица ще се запомни с изключително неприятен инцидент. Веднага след края на мача „Локомотив“ - „Дунав“ фен на домакините нахлу на терена и нападна с юмруци нищо неподозиращия старши треньор на русенския тим Веселин Великов. На всичко отгоре локомотивци не бяха подсигурили никаква охрана.
„Този човек, когото виждам за първи път в живота си, тръгна към мене и започна да крещи срещу съдиите. И ме удари внезапно. На стадиона ми стана малко зле, но днес /вчера - б.а./ съм по-добре. Повече ме интересува сега играта на отбора. Пак не можахме да реализираме гол, но вземем ли един-два мача, ще се поуспокоим и всичко ще дойде на мястото си“, каза Веско Великов пред „Утро“.      
А наглият тип, нападнал старши треньора, е 33-годишен жител на Горна Оряховица. Оказа се, че К.А. е добър познайник на полицията заради хулигански прояви със задна дата. „Геройството“ му на стадиона беше възнаградено със задържане за 24 часа. Лошото е, че тази история ще мине и замине, докато К.А. извърши още по-сериозно престъпление. 
Иначе публиката в Горна подгря изпълнението на хулигана с хвърлена от, забележете!, ВИП-ложата бутилка с минерална вода.
Когато държавата я няма, утре ще хвърлят и камъни.