Днес слагаме ТОЧКА и обявяваме победителите от една инициатива, която ще остане в архивите на CINEBUM като първата с такъв хъс на участниците. В играта ни, която съвместно организирахме с ФОРУМ ФИЛМ и посветихме на най-гледания филм в България за изминалия уикенд „Игрите на глада: Възпламеняване“ получихме точно 883 регистрации. Инициативата бе ситуирана тук:

www.igritenaglada2.cinebum.eu

Там вие трябваше да активирате всички препятствия в нашия часовник и да откриете, кое от събитията не е от „Игрите на глада: Възпламеняване“. И съответно да регистрирате часът, в който то се активира. Правилният отговор бе 4, където се активираше клането при рогът на изобилието от първия филм. При 1, се активира отровната мъгла, при 6 – кръвожадните маймуни и при 11 – сойките- бъбрици. Всички дали като верен отговор 4, участваха в разпределението на нашите награди.

И без да губим повече време, победителите, получаващи оригинални награди от „Игрите на глада: Възпламеняване“,  любезно предоставени от Форум Филм България, са:

Оригинална брошка сойка- присмехулка:
Виктория Дамянова
Николай Арнаудов
Николета Велимирова
Пепа Карузо
Аркадий Валериев 

Оригинална бутилка с карабинер:
Петър Радев 

Оригинална мини- раничка:
Жасмина Цонева

Оригинален аксесоар за телефон:
Дениза Христова

Честито на победителите! Молим всеки от вас, да отговори на съобщението, което ще получи на и-мейлът, който сте оставили при регистрацията си, за да уточним най-удобният за вас начин за получаване на наградите ви. Всяка награда, ще бъде доставена напълно безплатно до посочен от спечелилия я адрес.

„Игрите на глада: Възпламеняване“ вече е в кино салоните в цялата страна и е превзела българския боксофис. Не пропускайте възможността да си подарите частичка от световния феномен. Дано да сме спомогнали и ние за това.