Станислав Манолев остана разочарован след загубата на тима му ПСВ Айндховен с 0:2 от Лудогорец, най-вече заради факта, че Филип Коку отново го загърби и го остави извън групата. Българският национал пристигна с холандците за мача в София, но в крайна сметка беше само зрител на двубоя, в който и двата гола реализира Роман Безяк. След срещата Манолев сподели, че от "Левски" са влезли в контакт с него. Футболистът се надява час по-скоро да си намери отбор, в който да играе редовно, но няма предвид българската А група.

„Дали ще играя в Лига Европа след Нова година - хубав въпрос. Няма конкретни оферти, има само запитвания. Който е най-сериозен, там отивам. Пожелавам си да отида в клуб от сериозно първенство. Разговарях с човек от Левски, търсиха ме, но не мисля в близко бъдеще да се връщам в България. Иска ми се да остана колкото се може повече в чужбина. Млад съм още", коментира Манолев.

„ПСВ изпусна едно чисто положение в началото. Ако то беше влязло, ставаше съвсем друго и нищо не се знаеше. После Лудогорец вкара, последва червен картон за нас, втори гол и мача свърши. Животът продължава. Лудогорец игра по-добре и си вкара положенията, затова победиха днес. Пожелавам им успех", каза българският национал, който рита за втория отбор на "филипсите".

„При нас играят много млади момчета, чиято средна възраст е 23 години. Част съм от този отбор, но предполагам до зимата. Надявам се да си намеря отбор, където да играя редовно. Дойдох за мача в София, защото такова беше решението на ръководството. А и имахме доста контузени. Случва се на всеки да бъде резерва, това е футболът. Филип Коку ме познава доста добре и имаме добри отношения", добави Манолев.