"Между 1,5 и 2 милиона евро ще бъде бюджетът ни за зимна селекция, като ще търсим 1-2 класни футболисти", обяви собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев след страхотния успех над ПСВ Айндховен с 2:0.

Домусчиев бе изключително щастлив след втората победа на своя тим над холандския гранд, но постави задължителна цел победа и над Динамо Загреб в последния мач, въпреки осигуреното първо място в групата. "Горди сме, какви да сме. Играхме футбол, не е случайна победата. Мисля, че с това доказахме, че сме по-добрият отбор. Пак утре ще напишат разни хейтъри как били играли с резервите, с тия резерви биха с 4:0 Аякс. Следващата ни цел е да победим Динамо в Загреб поради три причини: Първата причина е, че всяка една победа носи коефициент и на нас, и на България. Второ, все пак за нас е важен и имиджа на клуба, и трето - няма да ни дойдат лошо още 200 000 евро", коментира той след двубоя.

"До момента сме заработили 5,4-5,5 милиона евро. Част от тях вече получихме, а другите ще получим до края на годината. Вече сме ги наместили, те бързо се харчат. Заделили сме за ДЮШ, за новия стадион, за игрища. За зимна селекция бюджетът е около 1,5-2 милиона евро, които ще изхарчим за 1-2 футболисти. Много пари, но търсим класа. Въпросът е дали ще стане. Ако не можем да вземем хора, които ще вдигнат класата на отбора, по-добре нищо да не взимаме. Ще се разделим с няколко футболисти, на някои ще им разтрогнем договорите", допълни Домусчиев.