Две дами ощастливи тази седмица с уикенд почивка в най-добрия черноморски курорт „Албена“ жребият на играта Голямата лятна фиеста на „Утро“ и „Албена тур“. И двете безпогрешно са подредили пъзела с хотел „Лагуна гардън“ и са отговорили на зададените въпроси.
Леката ръка на шефката на офиса на „Албена тур“ в Русе Милена Гогева изтегли Наталия Камарашева и Милка Янакиева и се оказа, че съдбата си знае работата - и двете дами са влюбени в курорта.
За Наталия Камарашева наградата бе приятен сюрприз. Това е подарък за рождения ми ден, радва се собственичката на магазин за дамска мода на ул. „Александровска“. Ваучерът за уикенда е от 22 август, а ден по-рано тя ще отбележи личния си празник.
От години почиваме на „Албена“ и то по 2 пъти в годината, всичко там ни харесва, защото е прекрасно уредено за семейство и винаги съм спокойна за децата си, казва Наталия. Тя има 16-годишна дъщеря Михаела, която учи в Икономическата гимназия, и 13-годишен син Валентин, който е възпитаник на училище „Възраждане“.
Михаела е особено щастлива, че е спечелила наградата, защото играе от самото начало. Освен почитателка на „Албена“ тя е фен и на „Утро“ и не пропуска брой. Казва, че така хем се забавлява с играта-пъзел, хем пък се информира за актуалните русенски новини. На всеки, който иска да спечели като нея, препоръчва редовно да си купува вестника.
Библиотекарката в Русенския университет Милка Янакиева е другата щастливка, която спечели уикенд в „Албена“.
Редовната читателка на „Утро“ споделя, че едва повярвала на късмета си и разказва, че благодарение на преференциалните условия, които туристическата фирма дава на служителите на ВУЗ-а, преди години семейството й за първи път посетило курорта. Тогава разбрах какво значи истинска почивка и направо се влюбих в „Албена“, споделя жената. Затова и не се замисля къде да почива заедно с малкия Светломир, когато разбира, че Общината отпуска по 300 лева на дете в приемно семейство, каквото е нейното. Днес Светльо е 10-годишен и вече част от семейство Янакиеви. Той също е особено радостен от новината за наградата.