Шофьор на зелен „Опел Корса“ ударил жена на кръстовище Олимп в посока КАТ, тялото подскочило и паднало на покрива на колата, която продължила да се движи още 60 метра. Пред бившето кино „Здравец“ водачът слязъл от колата, издърпал жената от покрива си, хвърлил я в шумата на тротоара между платното и изчезнал. В това време шофьорът на движещата си след него кола се обадил на тел.112 и съобщил номера на наглеца. Инцидентът е станал малко след 10 часа в събота.
Екип на Спешна помощ е откарал блъснатата 31-годишна жена в болницата. Прегледът установил контузия на мозъка, фрактура на дясна подбедрица и порезна рана на дясното ухо. Пациентката е настанена в Интензивно хирургично отделение с опасност за живота.
Опелът е открит по-късно пред блок в „Здравец Изток“, но се оказало, че 58-годишният му собственик Ю.К. не го е карал в това време. Кой е бил зад волана все още не е ясно. Беглецът се издирва и има големи надежди да бъде установен още днес.
Късно през нощта в събота такси се е качило на разделителната ивица по бул.“Липник“ срещу спирката преди светофара на Олимпа, съборило е част от телената ограда и се е блъснало в стълб. Ранени в каскадата няма.