"Ще се завърна на терена, когато тялото ми каже, че вече съм добре и нито секунда по-рано", заяви звездата на Барселона Лео Меси.

Нападателят на каталунците не смята да прибързва със завръщането си в игра, тъй като усеща, че все още има нужда от време за възстановяване. "Това е планът ми на този етап. Тялото трябва да ми каже, че е готово за игра", сподели Меси. "Нищо не се е променило. Започнах сезона с идеята, че след последния мач ще се чувствам добре. Това е моето желание и сега. Тъжен съм, защото не очаквах подобно развитие на нещата. Освен това съм толкова ядосан, защото контузиите идват една след друга", не скри той.

"Контузията е факт, така е трябвало да се случи. Няма нищо необичайно. Удар, лошо движение и бях контузен. Не, не мисля, че многото мачове имат вина за контузията. Всички футболисти в Ла Лига играят също толкова срещи, колкото и аз. Стига да се чувствам добре, ще взимам участие във всички мачове за сезона. Няма причина да изисквам повече от себе си. Знам, че треньорът вижда, когато не се справям добре и е готов да ме смени", добави още Меси.