Каква е обстановката в „Дунав“ след края на есенния сезон в „Б“ група и до каква степен има почва за слуховете, че климатът в отбора е отровен? „Утро“ потърси за отговори на този въпрос капитана на представителния отбор Деян Димов.

- Деяне, кажи как стоят нещата?
- Всичко е нормално.
- Всичко?
- Абсолютно!
- Вярно ли е, че отборът е разделен на групички и че едва ли не не можете да се гледате?
- Не знам откъде имате такава информация, но тя няма нищо общо с истината. Що се отнася да глобите с по една заплата, няма какво да коментирам, защото санкцията беше регламентирана и предварително известна.
- Какво е настроението сега?
- Много по-добро, след като посъбрахме точки и се оттласнахме от дъното. Надявам се, че напролет ще играем още по-добър футбол и че ще се качим още по-нагоре. Освен това програмата ни е благоприятна, тъй като ще имаме повече домакински мачове.
- Къде виждаше отбора в началото на първенството?
- Тогава с момчетата си говорихме, че имаме тим за трето-четвърто място, а се наложи да се борим за измъкване от опасната зона. Аз мисля, че „Дунав“ разполага с много добри футболисти. Просто нещо не ни потръгна както трябва, но през пролетта ще направим необходимите корекции. И пак искам да кажа - отборът ни е достатъчно сплотен.