Във вторник, 19 ноември в 11:00 часа старши-треньорът на Левски Антони Здравков, защитникът Орлин Старокин, както и негови съотборници ще посетят Дневен център за хора с интелектуални затруднения "Светове" с адрес София, кв. "Гоце Делчев", ул. Рикардо Вакарини № 8.

Причината за посещението е мечтата на 31-годишният Тодор, който иска да се запознае отблизо със звездите на "синия" отбор. Той е привърженик на Левски и е бил на почти всички мачове на тима, включително от Шампионската лига и Лига Европа. Тошко, както го наричат всички в Дневен център за хора с интелектуални затруднения "Светове", говори трудно и има нужда от специално внимание и обучение. Когато обаче заговори за футбол, сякаш всички негови задръжки падат. Любимец му е Орлин Старокин. Мечтата на Тошко е да види "шестицата" на Левски отблизо и да поговори с него.

Дневният център, който посещава Тошко, е проект на Фондация "Светът на Мария". В него млади хора с лека до умерена степен на интелектуални затруднения се учат на социални, битови и трудови умения. Благодарение на социалната ангажираност на ръководството на Левски и на самите футболисти с посещението си, те ще сбъднат една голяма мечта.