Има две версии за 205-тe милиона лева, за които в петък шефът на БНБ Иван Искров обяви, че са изчезнали ден преди да влязат квесторите в Корпоративна Търговска Банка, твърдят неофициално източници от одита. Първият е вече тиражирания мистериозен начин да са били изнесени с чували, който предизвика десетки догадки колко точно тежат тези милиони, в какво могат да се натоварят и как точно са изнесени от банката. Втората версия е, че става дума за липси, които са направени през последната година, за тях не е имало документи и ден преди да влязат квесторите са били оформени документално като пари, изтеглени на каса, твърди "24 часа".
Вероятно и затова обвинението към първите двама арестувани - шефа на Управителния съвет на КТБ Орлин Русев и на главната касиерка на банката Маргарита Петрова, е за длъжностно престъпление за неопределен период от време - дните преди влизането на квесторите.

Според осведомени прокуратурата сериозно работи по втората версия. Вероятно и затова адвокатът на арестуваните - Таня Дончева, обяви в петък, че няма изнасяне на пари.

Неофициално от обвинението потвърдиха и новината на БНР за общо четирима арестувани от КТБ. Другите двама задържани са главният счетоводител на КТБ и неговият заместник.

И днес продължиха спекулациите на тема къде са тези 205 милиона лева. По Нова телевизия допуснаха възможността те да са извадени на малки суми, да са още в София и да чакат удобен момент да бъдат изнесени. Пилотът на личния самолет на Цветан Василев Стефан Стефанов обяви, че той е напуснал на 16 юни само с два куфара и жена си по линията София - Гърция - Виена - София, като в българската столица се е завърнал само пилота.