Новото „Рено Меган“ е много хубава и удобна кола, държи се добре на пътя и доставя удоволствие. Навигацията се справя много добре, а климатроникът създава неповторим уют в купето. Така резюмира впечатленията си от последната генерация на най-популярния модел на „Рено“ Росен Динков, след връщането си от спечеления уикенд за двама в курортното селце Чифлик край Троян от представителя на „Рено“ и „Дачия“ в Русе - фирма „Стибис“.
Късметлията има по-голям и по-мощен автомобил. Той е в различен клас от реното и затова няма как да направи сравнение, но напълно споделя мнението на първия масов производител на автомобили в историята Хенри Форд, че по-хубава кола от новата няма.
Росен Динков бе изтеглен от томболата на „Стибис“ измежду десетките русенци, тествали новото „Рено Меган“ по време на представянето на модела в Русе от 7 до 28 май и на автоизложението „Русе 2014“ пред „Метро“. Наградата и ключовете за реното на Динков връчи търговският консултант при продажба на нови автомобили в шоурума Георги Хасърджиев.