Старши треньорът на „Лудогорец“ Стойчо Стоев ще бъде поканен на учредителната сбирка на фенклуба на разградчани в Русе. Наставникът ще пристигне с няколко от футболистите на шампиона в неделя за демонстративен мач срещу първенеца на „Ариана Аматьорска лига“ на специален терен пред Съдебната палата.
Идеята за фенклуб на „Лудогорец“ в Русе принадлежи на младежи от Разградско, които по една или друга причина обаче живеят в нашия град. Такъв е случаят с евентуалния бъдещ шеф на лудогорските привърженици Момчил Костадинов - разградчанин, установил се от 7 години край Дунава.
А инициативата за учредяване на фенклуба се заражда  както е модерно напоследък със създаване на група във Фейсбук. Първи съмишленици на Момчил са Емин Мехмед и Илхан Ариф. На първата неформална сбирка присъстваха няколко човека, но Момчил и приятелите му са убедени, че първите официални членове на фенклуба ще бъдат най-малко 30.     
„Ясно е, че учредителното събрание ще е в неделя, но все още не сме уточнили часа. На него ще присъстват представители от ръководството на ФК „Лудогорец“, г-н Стоев, някои от футболистите на „орлите“. Каним всички, които желаят, да се присъединят към нас“, каза Костадинов пред „Утро“.
Той и неговите приятели бяха категорични, че при всеки удобен момент ще бъдат на трибуните на Градския стадион, за да дадат подкрепата си и за „Дунав“.