На Острова сравниха със земята Димитър Бербатов след поредния резил на "Фулъм" във Висшата лига - 0:4 от "Ливърпул".

Ден след злощастния мач коментаторът на "Мирър" Анди Дън нападна остро българина и дори му показа вратата на ст. "Крейвън Котидж". "Дните на Димитър Бербатов и Мартин Йол във "Фулъм" са преброени. И двамата са достатъчно умни, за да осъзнаят това", написа Дън в края на коментара си. "В сравнение с Луис Суарес положението на Бербатов изглеждаше още по-отчайващо, отколкото е. Казват, че Димитър говорел на съотборниците си с езика на тялото.

Е, от този език разбираме, че българинът е едно мрънкало с дълги ръкави и ръкавици. При третия гол на "Ливърпул" Стивън Джерард пое топката, а Бербатов го настигаше. Или поне глаголът "настигаше" е от света на българина. По-скоро това бе лекичко, внимателно приближаване. Джерард дори не го забеляза, никой не му викна, а и нямаше защо. Тогава за секунда българинът си помисли да му вземе топката. Но докато Бербатов се усети, Суарес вече бе вкарал", написа още Дън.

"Бербатов, капитан? Нищо чудно, че скоро Мартин Йол ще бъде уволнен. Просто нивото на мързеливост в българина е толкова високо, че дори със старание съотборниците му не могат да го стигнат". Според медии на Острова Йол е трябвало да бъде уволнен снощи. Като фаворити за поста са сочени Роберто Ди Матео и Оле Гунар Солскяер.