Скарлет Йохансон не обича да говори за секс. Тя не говори и за личния си живот. Дори не приема факта, че е секси и неотдавна спомена, че се разбира как хората я възприемат единствено, попадайки в някоя класация за сексапил или задавайки ѝ въпрос за съблазнителната ѝ визия. Така че признанието ѝ, че си пада по порното, но в умерени граници, е някак шокиращо.

В декемврийския брой на британското Marie Claire актрисата, която е сгодена за французина Ромейн Дориак, издава, че филмите за възрастни ѝ допадат, но трябва да ги гледа в компания.

„Мисля, че човек може да се наслаждава на порното, както на всичко останало. То може да е продуктивно както за мъжете, така и за жените. Но ако хвана гаджето си да прекалява с порното, ще откача", каза чаровната блондинка в медията.

В броя Йохансон е секси, както винаги, като на корицата позира с аленочервена дантелена рокля на Dolce & Gabbana и това не е случайно. Скарлет и Мато Макконъхи са лица на новата реклама на ароматите на лейбъла „The one". И макар кадрите да са черно-бели, веднага се вижда, че роклята от корицата е почти същата като тази от видеото, само че е черна.

От него струят ретро нотки, сякаш зрителите се потапят в стар романтичен филм. Обстановката, музиката, колата и дори поведението на актьорите напомня на филмите преди няколко десетилетия, от които струи малко романтика, стил и сдържан копнеж по другия.

Видеото е режисирано от великия Мартин Скорсезе и говорейки за работата си с него, Скарлет казва: „Имаше моменти, в които аз бях на снимачната площадка и го чувах да ми вика от другия край на улицата „Скарлет, може ли да направиш още едно повторение на кадъра, което е някак по-интимно?". Тогава си казвах: „По дяволите, това е Мартин Скорсезе!".