Хиляди пожелания за здраве и още професионални успехи получи вчера д-р Георги Хубчев, който отбеляза своята 60-годишнина в компанията на колегите си от болницата и с неизменната бяла работна престилка.
Било е адска жега когато съм се родил и то по съвсем нормален начин, разказа на шега рожденикът-специалист.
Половината от неговите 60 години са преминали в русенската болница, като вече 16 години той е начело на гинеколозите. Своите поздравления към д-р Хубчев поднесоха и от кметския екип. Кметът Пламен Стоилов и заместничката му Даниела Шилкова лично отправиха благопожеланията си към рожденика и му подариха икона на св.Георги Победоносец.
На днешния ден няма да правя равносметка. Ще кажа само, че всичко съм постигнал сам. Старая се да се отнасям с уважение към всички. Благодарен съм на чудесния колектив в АГ-то. Благодаря и на кмета Пламен Стоилов, че е тук днес, защото тази сграда я има и заради положените от него усилия, каза в краткото си слово д-р Хубчев.
Само до обед в русенското Родилно отделение се появиха четирима астрални близнаци на доктора, помогнал на хиляди майки и бебета да усетят най-голямото щастие на родителството и новия живот.