Спектакълът на русенския драматичен театър „P.S. Дъщеря ти Ана“, който снощи направи премиера в камерната зала „Слави Шкаров“, ще има и второ премиерно представление през ноември. Най-новата пиеса на известната съвременна авторка Яна Добрева ще се играе отново на 11 ноември, а след това и на 26-и. Преди това на 7-ми публиката ще види „Хлапачката от 13-ия етаж“ в постановка на Орлин Дяков, която ще се играе и на 13 ноември.
На 14 ноември почитателите на таланта на Асен Блатечки ще го видят на Голямата сцена на Доходното здание в централната роля в „Бившата жена на моя живот“ от Ж.Баласко в гостуване на театрална къща VIVA ARTE.
Още една премиера за сезона предстои на 20 ноември - тогава от 19 ч в камерна зала „Слави Шкаров“ ще бъде представена пиесата „Откога те чакам“ на Орлин Дяков, който е и режисьор на спектакъла. Постановката ще има втора премиера на 27 ноември.
На 25-и любителите на комедийния жанр ще се забавляват с „Вечеря за глупаци“ в постановка на Рашко Младенов на Голяма сцена, а на 29-и Николай Урумов и актьорите от русенския театър ще разсмеят и замислят публиката с вечните Вазови „Службогонци“, също на Голяма сцена. Ден по-късно в камерна зала „Слави Шкаров“ от 18 ч ще бъде представен спектакълът „Отворена брачна двойка“, режисьор е Орлин Дяков.
През ноември театърът ще има гастроли във Видин и Варна.