Лекота от свалените килограми, влизане във форма и по-добро здравословно състояние - това е една от големите цели на почти всеки човек, който носи повечко килограми, но обикновено все нещо пречи за постигането й. И обикновено това е липса на воля, недостатъчна мотивация или тръгване по грешен път към постигане на целта. Преодоляване на тези спънки и движение в правилната посока за постигане на хармонично и здраво тяло предлага най-новото русенско предаване „Срещата с Филипп Хайвазиан“, което се излъчва всеки четвъртък от 20 часа по телевизия „Делта“.
Своеобразното риалити в момента набира желаещи да се включат в експеримента на диетолога и мотивационен треньор Филипп. Участие в него могат да заявят мъже и жени от различна възраст, независимо колко тежат, с колко килограма искат да олекнат и без значение дали водят заседнал или по-активен начин на живот. Идеята е да се обхванат участници с колкото се може повече различни профили и да се направи представителна извадка от заобикалящите ни хора. Единственото, на което кандидатите трябва да са готови, е да споделят своите резултати в ефира на „Делта“ и с читателите на „Утро“. И, разбира се, да се вслушват в съветите на своя треньор Филипп.
За риалитито ще бъдат подбрани между 6 и 10 човека, които за 12 седмици ще имат възможността да получават безплатни съвети за отслабване и да докажат на себе си и на зрителите, че могат да променят тялото си. За всеки от тях ще бъде изготвен хранителен режим, който лесно може да се спазва, а веднъж седмично ще участват в групови занимания със своя треньор. Вкъщи пък отслабващите ще трябва да водят личен календар на успеха, в който да отбелязват събития като това как се променя тялото им всеки ден.
Освен по-слабо и здраво тяло, предаването обещава и награда за участника, който успее да свали най-много килограми в процентно отношение спрямо собственото си тегло. Победителят ще може да избира между безплатен уикенд за двама в Наречен или пък цяла седмица почивка, но само за един човек.
Записването за участие в „Срещата с Филипп Хайвазиан“ става на телефон 0879 453 765, на имейл [email protected] или чрез формата за кандидатстване в сайта http://easyslim.com.ua, като кандидатите трябва задължително да напишат телефонен номер за обратна връзка.