3000 лева глоба ще плати на държавата Т.Т. заради системен тормоз на съседка. Жените живеели една под друга в жилищен блок в „Дружба 3“, но не се понасяли. Месеци наред Т.Т. тровила съседката със заплахи, че ще я изгони от блока, и злостни обиди по адрес на нея и дъщеря й. Жената подала жалба в полицията, но тормозът не спрял.
Една вечер Т.Т. съвсем прекалила - малко преди полунощ вдигнала целия блок на главата си с шумен купон, от който стъклата във входа треперели. И логично съседката от горния етаж се обадила в полицията.
Когато полицаите дошли, било съвсем тихо, а скандалджийката кротко им обяснила, че никога не е вдигала шум, защото има малки деца и те спят. Ченгетата се вързали и си тръгнали. Музиката моментално била пусната на макс. Съседката втори път позвънила на 112 и театърът се повторил.
Този път обаче полицаите решили да изчакат в близка пресечка няколко минути и да се върнат пеша до блока, за да не ги забележат. Още от ъгъла ги посрещнала оглушителна музика, а и сами успели да чуят как Т.Т. крещи от балкона към омразната си съседка как няма проблем винаги да излъже ченгетата и че нищо не могат да й направят.
Само че този път униформените я изненадали, написали й акт за нощната шумотевица, а накрая я предали и на прокуратурата за хулиганство - заради всичките закани, обиди и грозно отношение към съседката, а и заради грубата демонстрация на неуважение към полицаите.