Манчестър Юнайтед изигра най-добрия си мач от доста време и отнесе Норич с 4:0, като по този начин стигна до 1/4финал в турнира за купата на Лигата.
Хавиер Ернандес се отчете с два гола, а по веднъж вкараха Фил Джоунс и Фабио да Силва.
Аднан Янузай отново се представи много силно за домакините, които за първи път елиминираха Канарчетата от турнира. В предишните 3 сблъсъка помежду им Юнайтед имаше 2 загуби и равен, но всичките срещи бяха преди 1979 година.
Очаквано Дейвид Мойс направи промени в отбора си, като Робин ван Перси дори не бе в групата. Уейн Руни пък остана на пейката. Уилфред Заха пък стартира за първи път от двубоя за Къмюнити Шийлд срещу Уигън. Рио Фърдинанд и Неманя Видич се завърнаха в центъра на защитата.
В началото нямаше добри положения. Домакините владееха повече топка, но без да създават сериозни ситуации. Нейтън Редмънд стреля неточно за Канарчетата след самостоятелен пробив.
В 13-ата минута обаче Червените дяволи бяха близо до гола. Янузай изведе Заха  отдясно, крилото подаде по земя в наказателното поле, където Ернандес овладя с гръб към вратата, обърна се  и стреля, но след рикошет топката мина на сантиметри встрани.
Домакините натиснаха и в 19-ата минута спечелиха дузпа. Йънг се справи добре вляво и намери Янузай, който бе съборен ненужно от Фер, след като отиваше към аутлинията. Ернандес не сгреши и даде аванс на Юнайтед.
Последваха минути, в които мачът вървеше равностойно, като и двата тима не бяха убедителни в предни позиции. Стигна се до няколко центрирания, но не и до остри положения.
Все пак в края на първата част Янузай бе на път да удвои преднината, след като първо стреля на сантиметри встрани с фалцов удар, а след това изстрелът му бе блокиран. Последвалото центриране на Йънг не бе засечено от Ернандес.
Малко след подновяването на играта Елмандер отклони едно центриране на Редмънд покрай вратата, след като изпревари Видич. Изглеждаше, че гостите се подобряват, но надеждите им бяха попарени с втори гол на Ернандес.
В 54-ата минута Чичарито засече с глава центриране на Бютнер, вратарят спаси, но нападателят реагира най-бързо и направи добавка, за да успокои отбора си с второ попадение.
Норич създаде добра ситуация, като Редмънд намери Снодграс, чийто изстрел с глава бе спасен от Линдегаард. Малко след това шотландецът се контузи при една борба за висока топка и след като остана на земята няколко минути, бе изнесен на носилка.  
В 69-ата минута Янузай тръгна от своята половина, стигна на добра позиция, но стреля близо до гредата. Дейвид Мойс пусна в игра и Уейн Руни, а в 87-ата минута Фил Джоунс вкара впечатляващ с гол с изстрел от въздуха. 
Съдията очаквано даде дълго продължение (11 минути) заради ситуацията със Снодграс и в 95-ата минута влезлият малко преди това Фабио да Силва вкара четвърти гол. Руни му даде добра топка, а бразилецът овладя на гърди и реализира.