Три години и половина ще лежи в затвора русенец, който на пияна глава се заканил с моторен трион да отреже главата на 9-годишно дете пред очите на баща му. После пребил с чук по главата приятел, който му дошъл на гости, но се напил и съборил сапунерката в банята, с което страшно го разгневил. Освен това се заканил да разстреля с пушка или да взриви апартамента на дознател от Първо РПУ, защото имал „наглостта“ да разследва приятелката му. И като за капак направил на луди петима полицаи, дошли да го арестуват у дома му, като крещял обидни реплики по техен адрес пред целия блок. Полицаите така и не успели да влязат с добро в апартамента му, затова се наложило да дебнат скрити в коридора на блока с часове, докато се излъже да отвори вратата. Така го задържали. 
Всичките тези престъпления 33-годишният К.К. навъртял в рамките на един месец миналата година. Общото му наказание е 3,5 години решетки, след като той се възползва от всички екстри, които му дава законът, за да мине с по-лека присъда.
Това е десета поред присъда за К.К., той вече е осъждан за кражба, грабеж, блудство и какво ли още не. Но съдът отново отчете като смекчаващо вината му обстоятелство, че страда от личностно разстройство. Това психично състояние обаче К.К. е оставен да лекува сам и той го прави само с едно лекарство - алкохол.