От вчера четирилистната детелина от бебета на Севи и Ерхан Ахмедови има на разположение първата си количка, която ще се ползва на смени, тъй като е за близнаци. Жестът е на русенката Виолета Ганева, която искрено се зарадвала на многолюдното семейство и сама предложи да им предостави количка от нейните внучета. Ще ви дам и легълце, столче за хранене и други детски аксесоари, които остават като нови, защото децата растат като гъбки, каза Виолета на мама Севи, докато великолепната четворка си почиваше след поредното хранене.
Тази нощ бяха сравнително спокойни, особено момиченцата, и се надявам колкото може по-дълго да продължи това, споделиха семейните детегледачи. За да помага на дъщеря си, майката на Севи - Бейхан, се принудила да напусне работа, но пък колегите й я изненадали с подарък. Шивачките в „Карина“ събрали помежду си 200 лева, а шефовете добавили още 500 в плика.
Д-р Кирил Панайотов, управител на лечебни заведения „Медика“, също оказал внимание на многодетното семейство и подарил бебешко легло. Почти същия модел изпратили и от детския магазин „Габи“. Финансова помощ дошла и от Свинекомплекса в Бръшлен, а от аптека „Рени“ във Видин се погрижили за няколко пакета памперси и бебешка храна. Всъщност най-голяма нужда имаме от пелени, сподели мама Севи.
Днес семейство Ахмедови ще получи официално ключа за ремонтираното общинско жилище и настанителната си заповед.