Най-голямата верига за спортни стоки у нас - „Спорт депо“, подписа договор с „Мол Русе“ и ще отвори своя обект през ноември, съобщиха от търговския център. Магазинът ще се разполага на партерния етаж върху площ от 345 кв.м и ще предлага богат асортимент от над 30 000 спортни стоки.
„Спорт депо“ е втората спортна верига, нанесла се в „Мол Русе“ в последните месеци. През септември в търговския център отвори врати и „Даймънд спорт“.
„Избери спорта! Победата е гарантирана!“ е красноречивото мото на „Спорт депо“. Стоките, ориентирани към всички видове спорт, са подбрани измежду 120 световноизвестни спортни марки. В магазина ще могат да се открият специализирани стоки за всички спортове и занимания на открито, както и всичко необходимо за професионалисти и любители.
Според философията на „Спорт депо“, модерните технологии биха могли значително да подобряват ефикасността и безопасността на всеки спортуващ - професионалист или любител, който желае да получи максимум удоволствие от упражнявания спорт. Ето защо асортиментът преминава от основно спортни стоки и екипировка, към най-технологично спортно оборудване от последно поколение.
С изключителното разнообразие, което предлага, както и с най-добрите цени на спортни стоки у нас, „Спорт депо“ успява да се превърне в любимо място за пазаруване на всички спортни фенове и за тези от тях, които предпочитат удобството и комфорта на спортните облекла и аксесоари. Доказателство за това е непрекъснатият растеж на потребителите на спортни стоки, посещаващи магазините на компанията у нас - 500 000 души годишно.
„Спорт депо“ е част от една от най-големите спортни вериги в Европа - SPORT 2000. С навлизането на световния гигант на родна земя потребителите осезаемо промениха възприятията си относно спортните стоки, тяхното качество и цена. С това брандът успя да си извоюва безспорни лидерски позиции на пазара за спортни стоки в България, припомнят от „Мол Русе“.