Дни преди премиерата на сензационната автобиография на Арнолд Шварценегер – “Зов за завръщане”, ИК ХЕРМЕС стартират инициатива, в която ще подарят две копия на луксозното издание СПЕЦИАЛНО на феновете на www.cinebum.eu! За целта ще трябва да се включите в съвместната ни игра тук:

www.hermes.cinebum.eu

Играта стартира днес 22.10.2013 и ще приключи на 31.10.2013г.  На 26-ти ще изтеглим първият победител, а в края на играта на 31-ви ще изтеглим и втория. Пълните правила и условия за участие, ще може да намерите на страницата на инициативата!

След огромния световен успех на „Зов за завръщане“,  сензационната автобиография на Арнолд Шварценегер излиза и на български език. Ексклузивен носител на правата  е издателска къща „Хермес“.

Вдъхновяващата история на най-успелия емигрант в света


Историята на неговия живот е уникална и той ни я споделя в тази книга.
Роден в години на глад и лишения в малко австрийско градче, като момче Арнолд мечтае да отиде в Америка и да стане кинозвезда.
На 21 години вече живее в Лос Анджелис и е носител на титлата Мистър Вселена. За няколко години става най-великият състезател по бодибилдинг в света.
На 31 години вече има не само диплома по бизнес, но и управлява собствена печеливша компания за недвижими имоти и бодибилдинг.
На 41 години Арнолд Шварценегер е не само една от най-популярните кинозвезди в света, но и обещаваща нова фигура в Републиканската партия.
36 години след пристигането си в Америка става губернатор на Калифорния – седмата по големина икономика в света.
Той управлява щата в тежки времена на криза и природни бедствия и прокарва знаменитите закони за екология и реформи в изборния кодекс.
С Мария Шрайвър създават прекрасно семейство и отглеждат четири деца, но се разделят след скандала с негов незаконен син.
Сега той за пръв път разказва за живота си.
Той е Арнолд Шварценегер. Той ще ви разкрие своята невероятна истинска история.