"Поемам цялата вина за всичко, което се случи днес. Това са футболистите на Левски, те ще доиграят сезона", обяви спортният директор на "сините" Христо Йовов след загубата от ЦСКА с 0:3, предаде репортер на БГНЕС.

"Виновен изцяло съм аз. Лично аз съм забранил на футболистите да дават изявления след мача, затова не им се сърдете. Поемам цялата вина за всичко, което се случи днес. Не може да стигнеш до един крах от днес за утре. Това са низове от грешки, които не искам да коментирам. Това са футболистите на Левски, аз вярвам в тях и се надявам занапред да покажат отново един възход, защото знаем, че след една седмица трябва отново да защитават синята фланелка", коментира Йовов след двубоя.

"По средата на сезона каквито и изводи генерални да правим, това според мен ще е нелепо. Това са футболистите на Левски, те ще доиграят сезона, от там насетне ще седнем и ще решим какво е бъдещето на Левски", допълни директорът на "сините".

Йовов обясни защо е забранил на играчите да говорят след двубоя. "Всички футболисти бяха нервирани, някои плачеха в съблекалнята, може да кажат думи, за които утре да съжаляват. По-добре нека да ги запазим тях".