"След този мач мога да кажа, че ЦСКА се бори само за едно - 32-ра шампионска титла", обяви Александър Томов след разгромната победа на "армейците" над Левски с 3:0 във Вечното дерби.

"Този мач, тази победа е нашият отговор на опита през юни ЦСКА да бъде пратена във "В" група. Това е нашият отговор на всички опити през тези години ЦСКА да бъде принизена. След този мач мога да кажа, че ЦСКА се бори само за едно - 32-ра шампионска титла. Няма да направим компромис с никого. Започнахме наистина от едно трагично състояние, с трима футболисти и трима юноши, днес имаме състав готов да се бори докрай. Преди малко прегърнах всички момчета поотделно. Това са прекрасни мъже, някои играха на инжекции, някои играха с тежки контузии и болки, но направиха един превъзходен мач. Гордеем се с тях, както и с нашата публика, която в много трудни моменти в началото не ни остави", коментира Томов след срещата.

"ЦСКА изигра класически мач. Очевидно се видя какво е съотношението на силите през първото полувреме. През второто полувреме играчите запазиха част от силите, играха по-прибрано, което е треньорско решение и той има право. Така или иначе един класически резултат срещу Левски е напълно достатъчен", каза още силният човек на "Българска армия".

"Не съм виждал Тодор Батков, така че нещата остават постарому. Това, което мога да кажа, че вътре в съблекалнята е невероятна атмосфера. И аз бях хвърлян до тавана, но което е по-важно, всички са мокри вътре. Един истински празник", допълни Томов.