Знаменитата сценична двойка Ангел и Мойсей в компанията на талантливата актриса от „Революция Z“ Силвия Петкова са посланици на днешното шоу Fanta Play Tour, което ще оцвети днес централния площад в Русе. То ще върви около Часовника, където са разположени шестте екшън атракциона на кампанията - Сумо, Тетрис, Като Рицарите, Гладиатор, Волейбол и Щафета.
Участниците ще се регистрират и ще получават специален талон, в който да събират печати след всеки преодолян кръг. Ще има много награди за всички бързи, смели, силни и пластични.
Игрите ще бъдат още по-забавни с помощта на Go Pro камери, поставени на каските, които ще записват веселието, за да може участниците по-късно отново да му се насладят с приятели. Ще има и допълнителни игри като 2-метрова топка, Туистър, обръчи, водни пистолети, както и тату студио за временни татуировки на собственото име, изписано с японски йероглифи.
Fanta Play Tour вече набра скорост с две успешни събития в Плевен и Пловдив и хиляди посетители, а до края на лятото ще спре още във Велико Търново /21 юни/, София /28 юни/, Стара Загора /6 юли/, Бургас /11 юли/ и Варна /13 юли/.