Стотици русенци очакваха нетърпеливо в събота отварянето на новия магазин на „Стефани стил“ и „Зора“. Обявените промоционални оферти и намаления напълниха за минути голямата сграда, а пред касите дори се понатрупаха опашки. Всички клиенти получиха и подаръци от домакина „Стефани стил“.
Промоциите ще продължат и тази седмица, а някой от тях ще бъдат валидни и до края на месеца.
В момента цените на мебелите са свалени с 10-20% и с покупката сега може да се спести до няколкостотин лева от стандартната цена. Цяла кухня може да се вземе за 230-330 лева.
Доста изгодни предложения има и „Зора“, където се предлага 32-инчов телевизор за 400 лева, хладилници и перални за 279 лева и др.
В сградата „Стефани стил“ е инвестирала около 5 млн. лева, като в нея са разкрити 35 работни места. Всяка от двете компании взема по един етаж с площ от около 1500 кв.м. На партерния е магазин „Зора“, който за последните години смени няколко локации преди сега да се установи на бул.“Липник“.
Шоурумът на „Стефани стил“ е на втория етаж. В него са изложени нови модели кухни, спални, детски стаи, портманта, секции, офис мебели, мека мебел, както и много модулни системи за обзавеждане на дома.
На тържественото откриване на новия магазин присъстваха представители на търговски партньори и служители на двете дружества, а водещ бе шоуменът Ники Кънчев. Почетен гост бе и кметът на Русе Пламен Стоилов.