„Оставка“ - с този надпис на хълма край Бъзън жителят на селото Танжу Ахмед изразява гражданската си позиция за последните събития, които се случват на политическата сцена у нас. Призивът се забелязва отдалече, тъй като е изписан с косачка върху площ от 4 декара.
През изминалата зима Танжу Ахмед пак беше написал „Оставка“, но тогава беше издълбал буквите в снежните преспи. Така той се присъедини към протестите срещу кабинета „Орешарски“.
И тогава, и сега ексцентричният жител на Бъзън вложи много труд, за да сътвори оригиналния си протест. Пред „Утро“ той сподели, че оформянето на всяка буква в тревата му е отнело по 2 часа. Освен това е увеличил размера на надписа с 1 декар символично, за да покаже, че всеки един евродепутат от БСП си има по декар оставка.
Танжу Ахмед каза също, че за втори път иска оставка, защото това правителство е прекалено нагло. Признава обаче, че не е оптимист, защото и след новия вот пак ще ни управляват стари играчи. Не виждам нищо ново нито за България, нито за нас, обикновените хора, продължаваме да живеем зле, затова ми се ще с този надпис да събудя обществото и всеки да изрази своята позиция, каза още протестиращият бъзънчанин.