Съжителството на семейни начала за 5 месеца с 14-годишната К.К. изправи пред съд любимия й, въпреки традициите на етноса му да се жени на крехка възраст.
Момичето живеело с баба си и дядо си и ходело на училище в Две могили, където учел и бъдещият й мъж. На рождения му ден, когато Р.Б. навършил 18 години, двамата решили да заживеят заедно като съпруг и съпруга. Решението им обаче не се понравило на възрастните й настойници, затова те сигнализирали полицията и младата булка била отнета от мъжа си и върната в родната й къща. Още същата вечер обаче роднините на младоженеца отишли да се уговарят с близките й и си я прибрали обратно. След няколко дни последвал дори официален годеж. Работа по случая обаче подхванали социалните работници и семейното съжителство на младите влюбени продължило само 5 месеца, след което момичето било върнато за пореден път при роднините си.
18-годишният младоженец съжали за стореното и заради липсата на досегашни сблъсъци със закона бе освободен от наказателна отговорност, като ще трябва да плати само глоба от 1000 лева. Решението на беленските магистрати може да се обжалва.