Победителката в „Като две капки вода” Невена Бозукова-Неве е категорична, че мъжът й – продуцентът Краси Ванков не я е уредил да участва и победи в риалити шоуто. „Това са такива безумия", казва Неве и допълва: "Да кажем, че беше вярно, но ако съм пълно некадърие. Тогава е логично да се помисли: ”Този си пробутва жената.” А аз смятам, че не съм пълно некадърие и се справях изключително приятно в това шоу. Така че да приказват, каквото искат!”.
Неве опровергава и друг слух – този, че Краси й е предлагал брак.

„Той е последният човек, който иска да се ожени. От години е отрекъл тази институция. Според него няма смисъл да развява някаква хартийка с подписи. За мен също не е важно. А и веднъж вече съм го правила. С бяла рокля бях, разбрала съм какво е", казва Неве пред LOVE style.

Актрисата все още носи фамилията на бившия си съпруг, тъй като не й се ходело по съдилища и нямала намерение да се занимава с документи. А и по театрите вече я знаели като Бозукова.

А дали наистина се е събрала с Краси Ванков заради милионите му?

„Когато се запознах с него беше на 21 години, бедно дете от Видин", разкрива Невена. "Да е жива и здрава майка му Маргарита, която пращаше буркани по „мазния” влак. За мен са се появявали писания, че дори имам шофьор, който ме вози. А аз обичам да возя себе си и няма да допусна подобно нещо. Забавни са хората!”, коментира Неве.