ЦБА, „Билла“ и „Пацони“ са трите фирми, които са закупили документи за конкурса за отдаване под наем на Халите, съобщи зам.-кметът Даниела Шилкова вчера, когато в 17.30 часа изтече крайният срок за това. Оферти се подават до днес, отново до 17.30 часа, така че колко играчи ще има на конкурса този път все още не може да се каже.
Междувременно собственикът на „Пацони“ Пламен Здравков се оплака, че конкурсът не е бил обявен по надлежния ред. Наша проверка в Общината обаче установи, че процедурата е била огласена в един местен ежедневник  на 21 май тази година. Общинарите заявиха, че е била обявена също във фоайето на кметството и на неговия сайт. Вчера обаче така и не успяхме да я открием на интернет страницата на Общината.
Конкурсът за Халите се насрочва за втори път, защото първият беше провален, тъй като Пламен Здравков обжалва условията му и спечели делото.
В сряда от 13,30 часа предстои да се отварят новите оферти. Ако се окаже, че няма подадени предложения, конкурсът ще се състои на 9 юли при същите условия и в същия час.