"С Ивайло Петев Левски няма да играе официален мач! Ако трябва и дербито няма да се играе. Връщай Йоканович да тренира отбора", обърнаха се феновете на Левски към Наско Сираков на стадион "Георги Аспарухов".

Група от привърженици на "сините" нахлуха в залата за пресконференции на "Герена" в началото на представянето на новия наставник Ивайло Петев с думите: "Определено не сте желан тук. Не ви харесваме и не ви желаем. Не сте ни питал дали може да слагате фланелката на Левски. Свалете фланелката, да не я свалим насила". След това феновете свалиха фланелката на Петев и го изгониха от залата, за да разговарят със спортния директор на клуба Наско Сираков.

"Славиша си каза всички честно, затова го харесвахме, нищо че е сърбин. Не ни харесва представянето на отбора, но не смятаме, че Йоканович е виновен. Защо не ни броите за живи, защо не ни попитахте за тази промяна? Защо поне ни уведомихте?", обърнаха се те към Сираков. "С Петев официален мач Левски няма да играе. Ако трябва и дербито няма да се играе. Викай Йоканович да се връща и да си тренира отбора. Ако Батков е виновен, го кажи, не го крий. Къде е той? Ако треньорите не могат да надъхват футболистите, ние ще ги надъхваме", казаха още феновете на тима.

"Аз съм в най-тежката ситуация, защото Славиша ми е приятел. Харесва ли Ви играта? Няма желание. Ще плащаме неустойка на Йоканович, 2 или 3 заплати. За мен това е един изключително възпитан човек, живял 20 години в Испания, на когото му е трудно да се оправи в тази джунгла тук. Аз съм пред вас, значи е мое това решение. Искам най-доброто за Левски и смятам, че това е решението. Искам да ви попитам нещо - в някоя друга страна питат ли феновете кой да бъде назначен за треньор?", отговори им Сираков. След около 15-минутен разговор феновете напуснаха залата за пресконференции, като още веднъж подчертаха, че няма да приемат Петев за треньор на тима.