Новият треньор на „Левски” Пепе Мурсия заяви, че идва в клуба с идеята да се задържи дълго време на "Герена". Испанският специалист е амбициран да изгради отбор, който да се конкурира с Лудогорец за първото място и да постига победи срещу вечния враг ЦСКА.

„Изложих философията си за футбола пред Гонзо и бързо си стиснахме ръцете. На първо място искам съблекалня без проблеми, с футболисти, които имат големи амбиции и вярват във възможностите си. Второ, задачата ми е да направя „Левски” силен и конкурентоспособен тим. Целта е да съборим Лудогорец и да побеждаваме вечния съперник ЦСКА. Трето, „Левски” трябва да има ясна стратегия за няколко години напред. Няма да работим с мисъл за няколко мача или месеци", отсече Мурсия пред "Меридиан Мач".

"”Левски” бе клубът, който ме потърси и се свърза с мен. Българите бяха проучили визитката ми и професионалната ми кариера до този момент. Контактът с Гонзо бе изключително добър. Знам, че Левски е много голям отбор не само в България, но и в Европа. През последната година е останал извън евротурнирите, а сега иска да си върне нивото и позициите. Именно това е моята задача. Бързо се разбрах с Левски, тъй като офертата към мен беше много добра. Освен това знам за успехите и вярната публика”, допълни испанският специалист.