Клуб „Акро“ ще организира на 21 юни грандиозен спектакъл-бенефис за края на състезателната кариера на Силвия Митева-Янева. Празникът от 19 часа в „Канев център“ ще се проведе в навечерието на рождения ден /24 юни/ на най-добрата българска състезателка по художествена гимнастика през последните години. Билетите за шоуто ще се продават в залата за гимнастика в спортен комплекс „Ялта“.
Бенефисът ще се реализира със съдействието на Община Русе и фирмите „Агротрон М“, „Пристанищен комплекс“, ВиК и „Рубишипс“.
Участие в шоуто ще вземат гимнастички и гимнастици от „Акро“, национали от мъжкия и младежкия отбор по спортна гимнастика, държавният отбор по естетическа групова гимнастика, формация за модерен балет „Мираж“, гости от Румъния.
Силвия Митева-Янева е родена през 1986 година. Тя е възпитаничка на училище „Любен Каравелов“ и на Училището за европейски езици. Нейна треньорка от начало до последното състезание е майка й Силвия Дивчева. След като започва кариерата си в „Акро“, Митева я завършва като състезателка на „Левски“. Тя е националка от 1999 година. Има едно участие на олимпийски игри, 5 - на световни първенства,  6 - на европейски, 3 - на Универсиада, едно - на Световни игри, 21 - на Световни купи, 14 - на турнири от веригата Гранд при.
Печели над 200 медала от международни и държавни първенства, 67 отличия от световни, европейски първенства, турнири за Световни купи, турнири от веригата Гранд при.
5 от тях са златни, 31 са сребърни и 31 - бронзови.