Отборът на Лудогорец си спечели с играта си суперлативи от много високо ниво - самият Франц Бекенбауер похвали разградчани за успеха с категоричното 3:0 над Динамо Загреб вчера.

Световният шампион по футбол като играч и треньор е на посещение у нас и днес присъства на подписването на договор за сътрудничество между немската и българската футболни федерации. Бекенбауер разкри, че е гледал вчерашния успех на Лудогорец и е останал приятно изненадан.

"Вчера вечеряхме с Боби Михайлов и някои други приятели и гледахме отчасти мача. Беше много впечатляваща победа. Сега имат 2 победи в 2 мача и са тръгнали по добър път. Бях впечатлен от стила им", сподели Кайзера.

Той добави, че българин трудно би играл в сегашния тим на Байерн, който е много силен и конкуренцията е значителна. Запитан дали в миналото наистина е имало шанс Димитър Бербатов да отиде в любимия му Байерн, Бекенбауер заяви с усмивка, че това е била реална възможност, но не пропусна и да се пошегува. "Мисля, че беше реален интересът. Тогава той беше един от най-добрите нападатели в света. Може би е искал прекалено много пари".