Две талантливи деца от школата на ФК „Аристон“ /Русе/ ще преминат в ЦСКА, научи „Утро“. Става дума за братята Александър и Томислав Бучкови. Томислав е роден през 1999 година и играе като ляв външен халф, а негов треньор в русенския клуб бе Драгомир Григоров. Александър е роден през 2003 година и е силен в ролята на десен защитник. Той тренираше в „Аристон“ под ръководството на Тодор Тодоров. 
Братя Бучкови попаднали в полезрението на ЦСКА при участието на „Аристон“ в наскоро проведения турнир „Иван Славков-Батето“ в София. Тогава, както писа „Утро“, футболният тим от Русе се класира на второ място. Александър веднага бил забелязан от шефа на „червената“ школа Спас Джевизов, който му предложил да премине в пакет с брат си в ЦСКА. Единствената пречка при привличането им била липсата на организиран интернат за по-малкия брат, така че този проблем щe се решава от родителите на детето.
„Макар че все още да не съм разговарял с родителите на Алекс и Томи, смятам, че ще вземат трудно, но правилно решение. Потенциалът и на двете момчета е много голям. „Аристон“ с деца, родени през 2003 година, превъзхожда този на ЦСКА. Смятам, че Алекс ще съумее да се наложи във времето като основна фигура в която и да е гарнитура при „червените“. Той е силен с невероятното си себераздаване и високия морал. Момчето е роден боец! За Томи тази стъпка е още по-важна от гледна точка на по-голямата му възраст“, коментира пред „Утро“ президентът и собственик на „Аристон“ Николай Синабов.
През последните 3 месеца талантливи футболисти на „Аристон“ влязоха в полезрението и на други родни грандове. Това означава най-малкото, че работата на треньорите в русенския клуб е на много сериозно професионално ниво.