"Аз знам, че Батков не е плащал за отбора. Левски му е подарен от Майкъл Чорни", това заяви легендата на "сините" Наско Сираков.

Един от героите в САЩ 94 бе гост в предаването "Още от деня" по БНТ1, където говори за представянето на биографичния роман "Наско Сираков Единакът" с автор Павел Колев. Сираков се спря и за моментната ситуация в отбора на Левски.

"Левски не върви и това е видно на всички. Този отбор винаги ще си остане религия. Това е най-популярният клуб в България. Хората, които обичат Левски не са на стадиона. Това е голям проблем. На Лудогорец бюджетът със сигурност е по-голям, но този на Литекс не е, а при тях има успехи. Това, което чувам сега от Георги Иванов ми харесва и се надявам нещата да се променят, но кукловодът там е друг", започна Сираков.

"Задължително трябва да бъде сменена собствеността. До 10 дни ще кажа бъдещите си планове. Работя по въпроса с много хора - общественици и юристи. Аз не виждам какво трябва да му се плаща на Тодор Батков за лошо управление. Той този отбор, да не би да го е купил? Аз знам, че не е плащал за тима. Левски му е подарен от Майкъл Чорни. Батков е похарчил сериозни средства около клуба. Този отбор не се управлява добре и това не може да продължава по този начин", обяви плановете си Сираков.

"През ЦСКА и Левски са минали над 30 футболисти през последните 6-7 години. Такова нещо няма никъде другаде по света", завърши легендата на "сините".