Феновете на Спортинг определиха най-красивия гол в историята на гранда от Лисабон. С 31% от гласовете убедително първото място е за легендата на клуба Красимир Балъков и попадението, което отбелязва срещу Витория (Сетубал) през сезон 1993/94, информира balakov.bg. За новия треньор на Литекс са гласували 1125 привърженици на клубния сайт на португалския тим.

Второто място е за Шчербаков с 20% от гласовете, а третото за Пайто с 16%. В анкетата на феновете могат да се прочетат и много интересни коментари за българския футболист. Феновете го определят като най-добрия чужденец в историята на Спортинг, а други го поставят още по-високо в класацията, като го определят за най-добър в цялата история на клуба.
bala_sporting.jpg
От клубния вестник на Спортинг потърсиха Балъков относно трансфера на Симеон Славчев в тима. Според магическия халф това е един от най-силните и перспективни български футболисти, които имат голям потенциал за развитие.

Само преди няколко дни и президентът на „лъвовете“ Бруно де Карвальо определи Красимир Балъков като футболиста с невероятен финес в играта, чиито креативни и майсторски изпълнения са останали завинаги в сърцата на многобройните привърженици на Спортинг Лисабон.